Skip to main content
TOTUL DESPRE APĂ

CE INSEAMNA O APA BUNA

By ianuarie 5, 2022No Comments

Apa este un aliment din toate punctele de vedere. Corpul uman se schimbă în fiecare zi la nivel celular într-un ritm de 15% la copii si 6% la adulti. Cu alte cuvinte, în cca. 4 – 5 săptămâni, 60% din corpul nostru se schimbă in totalitate, la nivel celular, consumând apa.

O apă bună înseamnă apa cu valoare nutrițională reală, care vine din adancurile pamantului, bogată în minerale naturale, pretioase, care-i dau valoarea nutrițională. În general, se confundă grav puritatea apei cu mineralizarea totală.

Apa pură sau purificată, distilată, ionizată sau alcalinizată, poate fi obținută prin diferite tehnologii de filtrare, dar este o apă doar curată microbiologic, potabilă. Însă, este o apă moartă, din punct de vedere nutrițional. Este o apă fară electroliți/minerale. Ca să poată fi transportată la celule, apa trebuie să aibă electroliți/minerale. Electroliții atrag moleculele de apă, apa urmează electroliții. Imaginați-va ca apa este o racheta, sa ajungă la celule, sa transporte nutrienții in tot organismul are nevoie de combustibil adica de electroliti.

În acest mod, apa ajunge la celule aşa cum a fost ea făcută şi echilibrată în cel mai performant laborator pe care îl cunosc, NATURA. Apa făcută la pulsul pământului îsi păstrează informaţia energetică atât de necesară organismului matricea minerală a rocilor cât şi structurarea moleculară. Avem pe piață destulă apă minerală naturală îmbuteliată pentru toate gusturile. Să nu uităm că apa ne asigură și ne completează o parte importantă din necesarul zilnic de minerale naturale. Hidratarea adevarată si autentică se poate realiza doar cu apă, nu alte lichide, căci nu există lichid care să dețină caracteristicile de hidratare ale apei.

Singura apă valoroasă, bogată în nutrienți, cu valoare nutrițională reală și cu electroliți/minerale naturale, este APA MINERALĂ NATURALĂ, în care nu se adaugă nimic și nu se intervine în mod artificial. Este un produs ecologic, este PURA prin originea subterana. Vine infuzată din natura cu minerale pretioase. Netrecând prin proces de digestie si cu cea mai mare biodisponibilitate de absorbție a mineralelor de 98% apa minerală naturala este alimentul vietii cu valoare nutrițional reala.