Skip to main content

În luna septembrie 2021, am fost investită de către Ministerul Afacerilor Externe, pentru a reprezenta România la Expoziția mondială de la Dubai, în calitate de expert pe resursa de apă a României.  Este cel mai important eveniment de promovare a țărilor din toată lumea, organizat din cinci în cinci ani. 

Anul acesta va avea tema, “ Connecting Minds, Creating the Future”, unde vor fi prezente 180 de țări. Cu tehnologie, apă și tradiție, așa va fi promovată România. Mi-a fost încredințată o misiune cu o responsabilitate copleșitoare pentru una dintre cele mai mari, importante și valoroase resurse pe care România o deține, Apa Minerală Naturală.

Ne găsim pe noi înșine și planetă într-un echilibru foarte fragil, care nu mai poate fi susținut. Prin urmare, este necesară o revizuire urgentă pentru a reconecta, regândi și recrea viitorul nostru. 

“Specialista în ape minerale a oferit informaţii relevante cu privire la proprietăţile curative ale apei şi modul în care aceasta stimulează procesele chimice la nivelul organismului.”

Vezi articolul sursă