Skip to main content

Cât de importantă este hidratarea și de ce? – psychologies.ro

De la naștere și până la sfârșitul vieții, apa este esențială pentru funcționarea organismului uman. Este mediul în care se realizează toate procesele biologice, fiind indispensabilă vieții.

Apa este un aliment din toate punctele de vedere, iar prin complexitatea ei este principalul nutrient de care omul are nevoie. Apa este hrană pentru celule și are un rol major în funcționarea întregului organism; este cel mai ieftin medicament de prevenție, iar beneficiile nutriționale, preventive și curative nu pot fi înlocuite de niciun altul; transportă valoroși nutrienți și oxigen către celule, asigurând o hidratare imediată și temperează foamea, fiind un aliat de nădejde împotriva poftelor.

La minim 30 de minute de la consumarea unui pahar cu apă, circulația la nivelul pielii se intensifică, ceea ce înseamnă mai mult aport nutritiv și o mai bună eliminare a toxinelor acumulate la nivelul pielii. Însă hidratarea necorespunzătoare, conduce la scăderea fluxului renal și acumularea toxinelor din sânge. În acest sens, ne vine în ajutor o apă unică, ca nicio alta, cu proprietăți fabuloase, fiind foarte diferită față de toate apele comercializate în acest moment pe piață.

În studiile clinice s-a demonstrat ca argintul coloidal acționează ca un antibiotic natural extraordinar de eficient. Acesta împiedică dezvoltarea microorganismelor, are un spectru larg de acțiune de eliminare a virusurilor, bacteriilor, paraziților și ciupercilor microscopice care intră în contact cu el.

Sursa: Citește tot articolul