Skip to main content

Dragilor, beneficiile apelor minerale naturale sunt incontestabile si ne acoperă necesarul celor 2 L de apă pentru hidratarea esentială. Însă, ganditi-vă că zilnic folosim zeci chiar sute de litri de apă pentru gatit, spălat fruce, legume, vase, pentru cafea si ceai.

Care sunt motivele pentru care OBLIGATORIU aveți nevoie de un filtru pentru apă pe care o folosiți zilnic?

Am facut multe analize la apă am primit multe și de la consumatori din toată țara, atât pe apa de rețea cât și pe cea din fântani/foraje proprii. Rezultatul…bacterii și metale grele cu duiumul. Aveți idee cate metale grelele, contaminanți și alte substanțe adună apa de rețea, din conducte? Aveti aici o lista:

  • PLUMB
  • COBALT
  • CADMIU
  • NICHEL
  • BARIU
  • ALUMINIU
  • BENZEN
  • ACRILAMIDA
  • CIANURI
  • MERCUR

Aproximativ aceleași sunt și in pânza freatică unde aveți  fântânile, vedeți aici https://www.youtube.com/watch?v=T8cBNCW7aLA si aici

https://www.youtube.com/watch?v=F1qYYnd2JnM&t=27s

Toxicitatea  metalelor grele este o problemă reală și de o gravitate exceptională. Metalele grele se acumultează în organism în ani de zile. Mulți oameni sunt tratați de boli neurologice sau psihiatrice, de patologii inflamatorii sau de boli autoimmune care au ca origine intoxicația cu metale grele.

Dar dacă țineți la sanatatea voastră vă  trebuie un flitru pentru RESTUL  apei indiferent dacă apa este de rețea sau din foraj propriu. Foarte mulți m-ați intrebat ce filtru vă recomand. Acum 4 luni mi-am propus sa caut pentru voi un filtru și am rugat un inginer chimist din Germania care lucreaza in industria tratării apei, sa ma ajute.

Am răscolit internetul așa am descoperit câte iluzii se vând la pachet cu aceste filtre. Majoritatea sunt produse în china de proastă calitate dar vândute la supra preț cu un pachet de aiureli. Pentru un filtru nu trebuie să vă împrumitați la bancă. Un filtru bun trebuie să elimine metalelel grele și contaminanții si să păstreze mieralele din apa de rețea care apropo sunt extraordinar de necesare pentru apa cu care gatiți. ATÂT! Orice povesti de ‘’ionizare, alcalinizare, antioxidanti’’ și alte promisiuni, sunt minciuni de marketing! Apa de rețea este o apa tratată și nu există nici un filtru care să ii adauge altceva.

Am cautat pentru voi, un filtru care sa fie BUN, eficient dar mai ales accesibil la preț, l-am găsit și am fost uimită de tehnologia de filtrare. Toate detaliile despre acest filtru le găsiți in video.

https://www.youtube.com/watch?v=0T-Mg-GERSI

Am realizat cat de mare este aceasta industrie si cat de multe iluzii vi se vand prin reclame.

90% din asa zisele benefici ale acestor filtre, sunt împachetate in povești fără nici o legatură cu beneficiile reale, sunt doar iluzii. PUNCT!

Cei care din diferite motive beți apă de rețea, macar să beti o apa curată.

Să fiți sănătoși!