Skip to main content

Este vremea sa ne pregatim pentru intâlnirea cu primavara.

Cunoasteți trendul acesta de DETOXIFIEREA ORGANISMULUI cu diete, cu fresh-uri, cu suplimente, O gamă aparent infinită de produse și diete sunt promovate  pentru detoxifierea întregului organism.

Toate aceste metode de DETOXIFIERE pretind că ajută la eliminarea toxinelor din corp și la îmbunătățirea sănătății generale.

De fapt intr-un program de DETOX vi se recomanda sa eleiminați alimentele si băuturile  care produc inflamație si toxine dăunătoare din conservanți, coloranți artificiali și aditivi. Ar fi sanatos sa le eliminați oricum.

Dragilor, Organismul are capacitatea de a elimina compușii toxici foarte eficient, fără niciun ajutor special. Corpul uman este echipat cu un sistem propriu de detoxifiere, se poate proteja de deteriorarea oxidativă prin sisteme enzimatice, piele, sistem respirator, intestine ficat, rinichi.

Ficatul este stația de epurare a organismului iar rinichii stația de filtrare. Organismul nevoie de un aport constant și suficient de apă pe tot parcursul zilei pentru a susține aceste funcții si de a curăța organismul de toxine.

Nu mai aruncati bani pe tot felul de iluzii. Fără indoială cea mai ieftină, eficienta și simplă cale de a DETOXIFIA organismul este apa de calitate, APA NATURALĂ. Un pahar cu apă la interval de 2 ore pe tot parcursul zilei detoxifica organismul mai eficient decat 100 de alte detox-uri.

Va las și un studiu foarte frumos publicat de Harvard Medical School care chiar asa se numeste ‘’Practica dubioasă a detoxifierii ‘’

https://www.health.harvard.edu/staying-healthy/the-dubious-practice-of-detox

Cei carora le displace sa bea apa si pentru a va încuraja să consumati aportul zilnic de apă și să va hidratezi va propun o soluție usoară și la indemână,

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI – APA INFUZATĂ cu fructe si sau legume sporeste placerea de a bea apa apa si vine la pachet cu o mulțime de arome, enzime. Bonus, furnizeaza nutrienți sănătoși, stimulează în mod natural metabolismul, enzimele din aceste fructe si legume stimulează digestia,  ajuta la creșterea energiei și a funcției creierului ajută și la pierderea în greutate. Fructele si legumele sunt o sursa etraordinara de antioxidanti împreună cu apa.

 Intr-un borcan de sticla de 5 L ( le gasitit in hypermarket-uri) il umpleti cu 2 sortimente de apa in parți egale sau poate fi doar apă carbo in care tăiatț felii de fructe și legume la alegere puteti sa combinati cate 3 tipuri:

  • Castraveți, căpșuni, lămâie
  • Pepene galben, mentă
  • Zmeură, afine, lămâie
  • Kiwi, ghimbir, busuioc
  • Portocala, grapefruit, rodie
  • Măr, afine și scorțișoară

Fructele pot rămâne în apă până la 12 ore.

Cei cărora le place apa și fără fructe, obțin același efect de DETOXIFIERE.

Haideți sa ne intâlnim cu primavera!