Skip to main content

„De foarte multe ori suntem sfătuiți de cei din jurul nostru să bem apă cât mai des cu putință. Însă, în realitate trebuie să știm să consumăm apa și să o alegem pe cea mai potrivită pentru organismul nostru.”

Claudia Benea, somelier de apă a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre consumul de apă, despre cum ne hidratăm corect, dar și despre ce trebuie să scrie pe eticheta unei sticle de apă pe care o cumpărăm.

De asemenea, specialistul în hidratare și-a propus să crească gradul de conștientizare a publicului cu privire la importanța hidratării și își dorește să încurajeze obiceiurile durabile de hidratare sănătoasă prin educație și instrumente practice. În acest fel, obezitatea, bolile renale și metabolice, provocări majore de Sănătate publică pot fi prevenite printr-o hidratare sănătoasă.

”Apa nu este doar apă, este un aliment, inclusiv în legislație cu valoare nutrițională preventivă și curativă, este un amestec complex de săruri minerale cu proprietăți fundamentale compatibile cu organismul uman, iar ca să ne hidrateze apa trebuie să aibă minerale. Apa obținută din orice sistem/aparat de filtrare este o apă fără valoare nutrițională lipsită fiind de minerale. Vă demineraliză organismul. O apă fără valoare nutrițională va duce organismul la carențe greu de reparat. Apa minerală naturală plată/carbo este cea mai bună de consumat. Conține electroliți, adică mineralele principale și microelemente sau oligoelemente precum: fier, zinc, iod, seleniu, cupru, crom, mangan, fluor, cobalt și molibden. Toate participă, însă, activ la diferite procese metabolice, la creştere şi dezvoltare, la sporirea rezistenţei organismului, la sinteza unor hormoni, vitamine, enzime”, a precizat somelierul de apă.

CITEȘTE ARTICOLUL ÎNTREG PE WEBSITE-UL: https://www.stirilekanald.ro/exclusiv-ce-apa-bem-claudia-benea-pentru-o-hidratare-corecta-trebuie-sa-bem-cate-un-pahar-de-250-ml-cu-apa-minerala-naturala-plata-si-carbo-din-doua-in-doua-ore-intercalat-20345561