Skip to main content
TOTUL DESPRE APĂ

APA – MEDICAMENTUL CEL MAI IEFTIN

By februarie 26, 2020martie 22nd, 2020No Comments

Apa este medicamentul cel mai ieftin pentru un organism deshidratat, dacă a fost consumată atunci când organismul avea nevoie de apă. Deşi acest adevăr este dovedit ştiinţific şi confirmat de viaţa cotidiană, deshidratarea produce în timp boli extrem de grave, pentru a căror tratare costurile medicale sunt substanţiale. De ce să nu cheltuim puţin pe apă, în loc să cheltuim mult pe medicamente? Un pahar cu apă, la momentul potrivit face mult mai mult bine decât orice medicament, oricât de scump, luat pentru a trata boala apărută din cauză că nu am dat importanţă hidratării.

Apa şi sărurile sunt indispensabile în toate procesele chimice şi fizice vitale. Orice tulburare sau abatere cu +/- 10% a apei, a sărurilor, a fiecărui electrolit în parte, a raportului dintre diverşi anioni sau cationi, duce la tulburări grave şi în cele din urmă la moarte.

APA  este un aliment pe care trebuie să-l ingerăm în fiecare zi, este recomandat să se aleagă una cu cele mai potrivite caracteristici pentru o anumită condiție.

Virtuțile benefice ale apei, cunoscute încă din antichitate, se bazează astăzi pe studii științifice riguros examinate de Ministerul Sănătății.

Apele minerale trebuie văzute ca un complex chimic, în care fiecare element interacționează cu celelalte substanțe dizolvate, generând numeroși compuși.

Insuficiența câtorva minerale produc degradarea starii psihice si a tonusului muscular, mai întâi reacționând sistemul nervos central si periferic, apoi dezechilibrul care duce la boala se transmite și la alte sisteme, deoarece între ele este o strânsă interacțiune.