Skip to main content

Apa este un aliment din toate punctele de vedere. Corpul uman se schimbă în fiecare zi, la nivel celular, într-un ritm de 15% la copii și 6% la adulți. Cu alte cuvinte, în cca. 4 – 5 săptămâni, 60% din corpul nostru se schimbă în totalitate, la nivel celular, consumând apă.

O apă bună înseamnă apa cu valoare nutrițională reală, care vine din adâncurile pământului, bogată în minerale naturale, prețioase, care-i dau valoarea nutrițională. În general, se confundă grav puritatea apei cu mineralizarea totală.

Apa pură sau purificată, distilată, ionizată sau alcalinizată, poate fi obținută prin diferite tehnologii de filtrare, dar este o apă doar curată microbiologic, potabilă, însă este o apă moartă din punct de vedere nutrițional. Este o apă fără electroliți/minerale. Ca să poată fi transportată la celule, apa trebuie să aibă electroliți/minerale. Electroliții atrag moleculele de apă, apa urmează electroliții. Imaginați-vă că apa este o rachetă. Să ajungă la celule și să transporte nutrienții în tot organismul, are nevoie de combustibil adică de electroliți.

În acest mod, apa ajunge la celule aşa cum a fost echilibrată în cel mai performant laborator pe care îl cunosc, NATURA. Apa vine de la pulsul pământului, își păstrează informaţia energetică atât de necesară organismului, matricea minerală a rocilor, cât şi structurarea moleculară. Avem pe piață destulă apă minerală naturală îmbuteliată pentru toate gusturile. Să nu uităm că apa ne asigură și ne completează o parte importantă din necesarul zilnic de minerale naturale. 

Hidratarea adevărată și autentică se poate realiza doar cu apă, nu alte lichide, căci nu există lichid care să dețină caracteristicile de hidratare ale apei.

Singura apă valoroasă, bogată în nutrienți, cu valoare nutrițională reală și cu electroliți/minerale naturale, este APA MINERALĂ NATURALĂ, în care nu se adaugă nimic și nu se intervine în mod artificial. Este un produs ecologic, este PURĂ prin originea subterană. Vine infuzată din natură cu minerale prețioase, netrecând prin proces de digestie, cu cea mai mare biodisponibilitate de absorbție a mineralelor (de 98%), apa minerală naturala este alimentul vieții cu valoare nutrițională reală.