Skip to main content

Apa nu este doar apă, așa cum credem și mă refer la apa de băut. Cănile de filtrare sunt foarte promovate și aparent accesibile dar cât sunt de utile?
Aceste căni conțin filtru de carbon granulat și rășină Schimbătoare de Ioni.
Cărbunele activ din filtrul Cănii elimină clorul, CLORUL este absorbit de carbon iar SURPRIZĂ în Apa fără clor se dezvolta bacterii, mai exact in filtru.
De aceea și apa de la robinet este tratată cu clor.
Cărbunele activ este, un mediu care adăpostește dezvoltarea organismelor. Filtrele de carbon nu elimină toate metalele grele și o mulțime de alți contaminanți. Trebuie înlocuite atunci când sunt uzate căci recontaminează apa pentru că în filtru, așa cum am spus, se dezvoltă bacterii. Rășina schimbătoare de ioni – acesta înlocuiește de fapt ionii de calciu din apă cu ioni de hidrogen. Pentru orice cine nu cunoaște chimie ar suna wow, dar Ionii de hidrogen face apa acida. Pe scurt, mai puțini ioni de calciu înseamnă creșterea ușoară a ionilor de hidrogen, înseamnă un pH mai scăzut. Deci papa alcalinitate, pt fanii apei alcaline.
Filtrele de carbon nu elimina toate metalele grele si o mulțime de alți contaminanți.
Si Pentru că românii sunt talentați in a folosi un produs până se rupe filtrele trebuie trebuie schimbate odată la 2-3 sapt altfel Recontaminează apa pentru că in filtrul asa cum am spus, se dezvolta bacterii. Si nu sunt gratis, costa. Un set costă 150 RONDe ce este o naivitate să crezi că dacă dai 45 de lei pe o cană bei de apă de izvor?
Apa minerală naturală, vine din cel mai performant laborator, pământul. Călătorește zeci sute de ani prin adâncurile pământului își ia matricea minerală a rocilor pe care le traversează și vine încărcată cu energia pământului și are proprietăți fundamentale compatibile cu organismul uman.
Apa minerală naturală conține macro și micro elemente și datorită lor este un aliment cu proprietăți nutriționale preventive și curative iar prin complexitatea ei este principalul nutrient al organismului.
Diferența dintre apa minerală naturală și orice alt tip de apă (robinet, sisteme de filtrare, căni etc..), este dată de cantitatea și varietatea de minerale. MINERALELE din apă sunt folosite de către organism pentru a efectua aproape toate procesele metabolice și sunt esențiale pentru buna funcționare a organismului. Transportă valoroși nutrienți și oxigenul către celule, asigurând o hidratare imediată.
Aceasta este diferența dintre apa minerala naturală și orice alt tip de apă obținută din sistemele de filtrare, oricare ar fi ele.
APA ESTE VIAȚĂ ! 💧💎