Skip to main content

V-aţi gândit vreodată, că atunci când deschideţi o sticlă de apă minerală naturală, sunteţi martorii unui moment unic, în care apa reîntâlneşte atmosfera după zeci, sute sau chiar mii de ani de peregrinări prin adâncurile întunecate ale pământului? Că picăturile de ploaie din care apa minerală a luat naştere au atins suprafaţa pământului într-o epocă preindustrială, lipsită de poluare, înainte de efectele din atmosferă ale experienţelor atomice?

Apa, cel mai important aliment care nu poate fi înlocuit.

Apa este, de fapt, un aliment din toate punctele de vedere: este esențial în reglarea temperaturii corpului, în transportul de nutrienți, în procesele digestive și în menținerea elasticității pielii și a mucoaselor. Apa este SEVA VIEȚII PE PĂMÂNT!

România noastră reprezintă un important rezervor cu mii de izvoare de apă, în care se găsesc dizolvate săruri minerale naturale. Compoziţia chimică a apelor minerale este condiţionată de calitatea rocilor minerale străbătute de apă în circuitul ei subteran. Procesul natural de purificare şi filtrare, care are loc în „laboratoarele” subterane ale pământului, în urma lungului circuit al apei, prin diferitele formațiuni geologice, fie de câteva zeci, sute şi chiar mii de ani. În această etapă au loc procese complexe de dizolvare a mineralelor întâlnite în cale, urmate de eventuale precipitări ale altora, de oxidoreducere şi schimburi ionice între moleculele din apă şi rocile predominant argiloase. Practic, apa este ca un magnet care atrage mineralele. Nu există nici o tehnologie care sa poată imita sau reproduce compoziția chimică, atât de complexă a apei minerale naturale. De aceea apa minerală naturală este un adevărat nutrient esențial. Bucurați-vă de ea!