Skip to main content

Dintre alimentele care conțin cea mai mare cantitate de oxalați:

  1. Spanac 1/2 kg – 755 mg
  2. Caju – 50 mg
  3. Avocado un fruct – 20 mg
  4. Cartofi copți în coajă – 100 mg
  5. Sfeclă – 76 mg
  6. Făină de orez – 65 mg
  7. Hrișcă – 130 mg
  8. Cacao – 67 mg
  9. Malai 1 cana – 64 mg
  10. Ciocolata calda – 65 mg
  11. O cana de linte ( Supa de linte) – 35 mg
  12. 30 de gr de Alune – 40 mg
  13. Fasole 1/2 cana – 75 de mg
  14. Bame 1/2 cana – 57 mg
  15. Cipsuri – 21 mg
  16. Stafide 1 cana – 46 mg
  17. Zmeură 1 cana – 48 mg
  18. Rubarbă 1/2 cana – 541 mg
  19. Tărâțe de orez 1 cana- 281 mg
  20. Fina de soia 1 cana -95 mg
  21. Cereale integrale 1 cana – 30 mg